Odmor u tišini prirode

Dobrodošli u Milogošće – seoski turizam

Udahnite Prirodu! Selo Mionica - oaza netaknute prirode, tišine, čistog planinskog vazduha i zdrave hrane. Probudite se u kući za odmor uz potpuni konfor.
Odmorite se na selu, u prijatnom, tradicionalnom srpskom, seoskom ambijentu, uz kvalitetan smeštaj i kvalitetnu domaću kuhinju koja uključuje stare, srpske, tradicionalne specijalitete.
milogosce seoski turizam smestaj dvoriste milogosce-seoski-turizam-okolina_25 OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Uz bogatu trpezu sastavljenu od jela koje su pripremale Vaše bake, predivne predele i potpuni konfor ovog domaćinstva učiniće Vaš boravak nezaboravnim.

Autentičan smeštaj - Vajat

Idealna opcija da provedete porodični odmor u autentičnom smeštaju okruženi prirodom.
milogosce seoski turizam smestaj vajatmilogosce seoski turizam smestaj vajatmilogosce seoski turizam smestaj vajat

Domaćinstvo Milogošće

Domaćinstvo Milogošće se nalazi u selu Mionica na 9 km od Kosjerića, na padinama Divčibara i nadmorskoj visini od 670m. Velika prostranstva borove i brezove šume prošarana su cvetnim proplancima punim lekovitog bilja pa se ovo domaćinstvo tradicialno bavi pčelarstvom skoro 100 godina. Boravak u prirodi pružiće Vam mogućnost za šetnje, rekreaciju, bavljenje sportom, mogucnost lova, ribolova, branje šumskih plodova i lekovitog bilja kao i mnoge druge rekreativno – zabavne planinske aktivnosti.

Pročitaj više
domacinstvo-milogosce-seoski-turizam-smestaj-00

Domaćinstvo Milogošće raspolaže sa pet trokrevetnih soba u prvoj kategori koje poseduju kupatila, balkone i bežični internet. Zajednički prostor za goste je sala kapaciteta 40 osoba sa kuhinjom i mokrim čvorom.

milogosce-okolina

Kada se krene od Kosjerića prema Valjevu, sa desne strane magistralnog puta, na padinama brda Subjel, uskim seoskim putem kroz guste šume, preko planinskih potoka, stiže se u Mionicu.   Selo je udaljeno 9 km od Kosjerića i nalazi se na nadmorskoj visini od 620m. U Mionici živi 232 stanovnika…

bazen-milogosce

Kod nas možete uživati u konforu bazena na otvorenom

Potreban Vam je odmor u tišini prirode? Boravak u netaknutoj prirodi, na obodima planine Dičibare, idealan je za šetnje, rekreaciju, bavljenje sportom.
Rezervacija

Utisci naših gostiju

Pitamo se stalno zašto se vreme stići ne može? Ko to kaže?! Milogošće je mesto gde je sve moguće gde priroda pucketa i cvrkuće e tu vas vreme čeka e tu vremeplov šapuće. Ekipa RTS-a: Mr Ljiljana Vasić,asistent Dragan Urošević,snimatelj,snimatelj Hedži,Slaviša petrović,Vukelić Mia

Mr Ljiljana Vasić, asistent Dragan Urošević, snimatelj, snimatelj Hedži, Slaviša petrović, Vukelić Mia - Ekipa RTS-a

Nismo mogli ni da predpostavimo da ovako nešto postoi!Oduševljeni smo ljubaznošću i prijemom naših domaćina... O hrani i smeštaju ne treba komentarisati, reči bi bile isuvišne. Želimo im iz sveg srca da ostvare sve svoje ideje i da samo ovako nastave. Sigurno ćemo opet doći.

OLJA I MILOŠ Beograd